10 mei 2017: Themasessie ‘Kies het juiste device voor je onderwijs’

10 mei 2017: Themasessie ‘Kies het juiste device voor je onderwijs’

Als je vanuit de school besluit een keuze te maken voor een device wat door leerlingen gebruikt gaat worden kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. De juiste keuze voor een device is namelijk ontzettend belangrijk, maar ook minstens net zo lastig. Want hoe maak je, met zoveel mogelijkheden, de juiste keuze?

Tijdens deze themasessie gaan we de onderwijskundige mogelijkheden én onmogelijkheden van verschillende devices verkennen.

Wat gaan we doen?

Je maakt tijdens deze actieve themasessie kennis met de drie meest belangrijke stappen die je moet nemen om tot de juiste keuze voor een device te komen. Na deze themasessie weet je hoe je deze stappen binnen je eigen onderwijspraktijk zou kunnen toepassen en heb je direct ervaring opgedaan met de onderwijskundige mogelijkheden en onmogelijkheden van verschillende devices.

Voor wie is deze workshop interessant?

Voor iedereen die binnen het po, vo en mbo voor de keuze staat om te investeren in een nieuw device, of die interesse heeft in de mogelijkheden van verschillende oplossingen zoals laptops, tablets of Chromebooks.

Tijdstip en locatie

De themasessie vindt plaats in het Onderwijslab van Lab to Learn, Ecustraat 9a te Etten-Leur. Vanaf 12:30 staat de koffie klaar, we starten om 13:00. Omstreeks 16:30 is de themasessie afgelopen.

Aanmelden

De kosten voor deelname aan deze  themasessie bedragen € 25,00.   Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen.

Meld je aan voor deze themasessie:

Velden met een * zijn verplicht.

De kosten voor deelname aan dit evenement bedragen € 25. Vul hier a.u.b. het factuuradres in.

Neemt uw school deel aan ons Let's use it programma? Zo ja, dan kunt u gratis deelnemen aan deze themasessie.

Benieuwd naar onze andere thema- en technieksessies? Bekijk de hele agenda.

Afbeelding: elearningindustry.com

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Om spam tegen te gaan vragen wij u deze som op te lossen (en oefen gelijk uw rekenvaardigheid):