Maak kennis met … Cindy!

 

Met een Pabo-diploma op zak stond Cindy kort voor de klas, maar ze besloot al snel dat ze door wilde studeren. Tijdens de master opleidings- en onderwijswetenschappen aan de Universiteit Antwerpen werden haar kritische vragen over onderwijs en leren goed beantwoord. Ze heeft daarna uiteenlopende projecten en onderwijskundige uitdagingen aangepakt in alle soorten onderwijs, van het basisonderwijs tot en met de universiteit. Hierbij was ze altijd op zoek naar mogelijkheden om het onderwijs te ondersteunen met digitale middelen effectief.

 

Cindy’s passie ligt bij innovaties binnen wetenschap, techniek en ict. Ze wordt bijvoorbeeld heel enthousiast als ze de juiste profielinstellingen heeft gevonden om een eigen ontwerp uit de 3D-printer te laten rollen. Ook is ze graag fanatiek aan het puzzelen om een uitdagende escape room te ontwikkelen. Daarnaast houdt ze zich bezig met ontwikkelingen als virtual en augmented reality. Met ervaring in lesgeven en een ingebouwde kritische blik zal Cindy altijd blijven doorzoeken naar de juiste oplossing voor een vraag.

Expertisegebieden: 3d-printen, virtual reality, toetsing, rekenonderwijs, augmented reality, escape rooms in het onderwijs

Stel een vraag aan Cindy!