Het Onderwijslab

Op zoek naar een inspirerende en leerzame invulling van uw studiedag? Kom naar het onderwijslab in Etten-Leur, Noord-Brabant! In het lab beleeft uw team een dag vol inspirerende en praktische workshops gericht op vernieuwing, hedendaags onderwijs, ondersteund door ICT. De uitkomst? Praktische tools en een energy boost voor uw team! Uw team gaat geïnspireerd naar huis, boordevol ideeën die direct toepasbaar zijn in het onderwijs van vandaag.

Direct informatie aanvragen
Onderwijslab - ontvangstruimte

Onderwijslab – ontvangstruimte

Onderwijslab - klaslokaal

Onderwijslab – klaslokaal

Het onderwijslab in Etten-Leur, gelegen tussen Breda en Roosendaal, is bij uitstek een toplocatie voor een inspirerende en leerzame studiedag voor uw school en haar medewerkers. De fraai ingerichte ruimte van 750 m2 biedt gelegenheid aan zowel kleine als grote teams om uiteenlopende mogelijkheden die moderne technologie te bieden heeft voor het hedendaagse, toekomstbestendige onderwijs te ontdekken en te ervaren. In de verschillende ruimtes van het onderwijslab gaat uw team op praktische wijze aan de slag.

 

Het onderwijslab is ontworpen in samenwerking met Rever Interieurprojecten. De foto’s zijn gemaakt de Joey de Leeuw (MMousse).

placeholder_transparant

download_btn   download de plattegrond

Onderwijslab - tribunes

Onderwijslab – tribunes

Onderwijslab - café

Onderwijslab – café

Op maat gemaakt

Iedere school en ieder team is anders. Daarom laten wij uw studiedag helemaal op uw wensen aansluiten. In een intakegesprek formuleren wij met u de doelstelling die u met uw school voor de studiedag voor ogen heeft. Samen stellen we een programma op dat past bij de ontwikkelingen, ambities en realiteit van uw school.

Training

Ons team van gedreven, ervaren professionals ondersteunt u bij de invulling van het programma. Wij bieden een breed scala aan praktisch ingestoken, inspirerende trainingen en workshops. Denk hierbij aan thema’s als tablets in het onderwijs, flipping the classroom, 21st century skills, mediawijsheid, gamification, het maken en inzetten van educatieve video’s, visie ontwikkeling, verandermanagement en meer.

placeholder_transparant

Eigen invulling

Naast de door ons verzorgde workshops is er uiteraard ook ruimte om uw eigen invulling aan de dag te geven! Bent u geïnteresseerd in de ruimte, maar verzorgt u het programma liever zelf? Ook dan bent u van harte welkom.

placeholder_transparant

Ervaringen bezoekers onderwijslab

placeholder_transparant

“Een boven verwachting innoverende dag vol bruikbare ideeën en met stof tot nadenken en tot discussie.”

placeholder_transparant

“Fantastische omgeving om in alle rust, maar ook met gezelligheid, veel inspiratie op te doen die we ook ECHT kunnen gebruiken.”

placeholder_transparant

“Inspirerend, waardoor ik een hoop energie en ideeën heb gekregen om in mijn lessen te gaan gebruiken.”

Direct informatie aanvragen

Informatieaanvraag onderwijslab

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!
Adres Ecustraat 9a,
4879 NP Etten-Leur
Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag
van 08:30 tot 17:00
Telefoonnummer 088 489 67 00
E-mail adres Info@labtolearn.nl