Trainingen & workshops

Leraren krijgen in hun werk steeds te maken met veranderingen. Van nieuwe eisen vanuit de inspectie tot nieuwe leermiddelen. Er wordt veel gevraagd van leraren en de werkdruk is hoog. Wij geloven dat ict kan helpen om leraren te ondersteunen bij het uitvoeren van hun beroep. Van effectievere manieren om hun onderwijs te organiseren, tot handige hulpmiddelen voor in de klas. We delen onze kennis hierover graag met het onderwijs.

 

Dit doen we niet door zomaar trainingen en workshops te geven. Dat is niet effectief. De inhoud van onze trainingen en workshops moet aansluiten bij het kennisniveau van de deelnemers en moet relevant zijn voor de school. We brengen hiervoor eerst in kaart hoe de school er nu voor staat en waar de ambities liggen. Dit doen we bijvoorbeeld met de EduCheck. Hiermee krijgt de school een duidelijk beeld van de kennis en vaardigheden van leraren en de gezamenlijke ambities van leraren en directie. Dit levert heldere informatie op om gerichte acties te ondernemen. Bijvoorbeeld een workshop voor leraren over 21st Century Skills of een teamsessie over de inzet van het digibord.

Direct informatie aanvragen

Altijd creatief en activerend

Waar we in geloven passen we ook toe in onze eigen praktijk. Onze trainingen en workshops zijn altijd interactief en activerend. Eigentijdse werkvormen en tools die passen bij de doelstellingen.

 

Samen geven we invulling aan een effectieve wijze om de deskundigheid van onderwijsprofessionals te vergroten. Of het nu om een losse training gaat, een inspirerende workshop tijdens een studiedag, of een breder professionaliseringstraject: de experts van Lab to Learn staan klaar.

Thema’s en onderwerpen

Een greep uit de thema’s die tijdens onze trainingen en workshops aan bod kunnen komen:

 

  • Leren programmeren
  • 21st Century Skills
  • Online tools
  • Design Thinking in het onderwijs
  • Effectieve inzet van digitale tools

Informatieaanvraag trainingen & workshops

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!
Adres Ecustraat 9a,
4879 NP Etten-Leur
Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag
van 08:30 tot 17:00
Telefoonnummer 088 489 67 00
E-mail adres Info@labtolearn.nl