Workshops en themasessies

Wij geloven dat je nooit klaar bent met leren! Wat je rol binnen het onderwijs ook is, er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, kansen en onderwerpen waarin je je kunt verdiepen. Vanuit Lab to Learn bieden we iedereen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op het gebied van onderwijs en ict.

 

In laagdrempelige themasessies, of verdiepende workshops delen we onze kennis over hoe ict kan werken voor het onderwijs. Hiernaast bieden we natuurlijk volledig maatwerk voor uw school in ons Onderwijslab of een locatie naar keuze.

 

Bekijk hieronder de actuele workshops, themasessies en bijeenkomsten van Lab to Learn.

Agenda

2017

27 september 2017

14:00 – 17:00

po, vo, mbo

Lab to Learn

Ecustraat 9a

4879 NP Etten-Leur

Kosten: € 25,00

27 september 2017: Themasessie ‘Leren programmeren met de micro:bit’

De micro:bit is een klein apparaatje wat vanuit de Britse omroep BBC aan vrijwel alle scholen in het Verenigd Koninkrijk is verspreid. Leerlingen leren hiermee de basisbeginselen van programmeren. En het leuke aan de micro:bit is dat je heel eenvoudig kunt beginnen, dus met jonge leerlingen, maar je kunt er ook meer complexe projecten mee bouwen.

 

Maar waar begin je? Waar vind je goed lesmateriaal? En hoe zet je de micro:bit op een goede manier in? Deze vragen staan centraal tijdens deze themasessie voor leraren die aan de slag willen met programmeren in hun lessen.

Meer info en aanmelden

Informatieaanvraag trainingen & workshops

Heeft u interesse in een maatwerk workshop of training op uw locatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op!
Adres Ecustraat 9a,
4879 NP Etten-Leur
Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag
van 08:30 tot 17:00
Telefoonnummer 088 489 67 00
E-mail adres Info@labtolearn.nl